Відгуки

4.9/5 з 41 відгуків.
Підсумок рейтингу
Подяка
15.11.21
Ваш відгук
Хочеться подякувала за спостереження вагітності чудовому спеціалісту Гнатищак Оксані Іванівній.
Привітність, точність, розуміння та завжди приділений час з увагою, розвіювання усіх страхів, які виникають у цей час?? та налаштування та позитив. Тому завжди залишається бажання звертатися до таких професіоналів.
Показати більше
Подяка
11.11.21
Ваш відгук
Добрий день, шановний В’ячеслав Іванович. Пише до вас ваша пацієнтка Скрипник Марія Володимирівна. В першу чергу хочу подякувати Вам, що у вашому закладі працюють спеціалісти дуже високого рівня. Нещодавно , я звернулася на консультацію до лікаря УЗД Паздерської Христини Володимирівної . Я зрозуміла наскільки ретельно вона зробила обстеження щитовидної залози, Христина Володимирівна , дуже делікатно і доступно пояснила мені мою ситуацію, її наполегливість змусила мене, не зволікати, і своєчасно звернутися до лікаря ендокринолога. Завдяки відмінної роботи Христини Володимирівни і Оксани Миколаївни , я вже зробила так потрібну мені операцію і вже тиждень, як я повернулася з Києва. Дуже Вам дякую за ваш професіоналізм і гарне ставлення до пацієнтів . Дуже хочеться, щоб керівництво вашої клініки, цінували таких спеціалістів і виявляли до них пошану. З повагою Скрипник Марія Володимирівна.
Показати більше
Подяка
05.11.21
Ваш відгук
Дуже хочеться написати вдячність, для лікаря від Бога~ Дідушко Оксані Миколаївні , це приємна людина кваліфікований спеціаліст . Провела професійний огляд, вчасно поставила діагноз , а ще вчасно відправила мене на операцію. Під час перебування в лікарні постійно цікавилася мною. Такі лікарі заслуговують великої поваги . Пройшов тиждень після операції , я дома вже є велика надія на життя . Оксана Миколаівна, дорогенька ви наша рятівниця, бажаю вам міцного здоров’я , і довгих років життя , ви нам дуже потрібна. Буду молитися за вас все своє життя.
Показати більше
Подяка
05.11.21
Ваш відгук
Дуже хочеться написати вдячність, для лікаря від Бога~ Дідушко Оксані Миколаївні , це приємна людина кваліфікований спеціаліст . Провела професійний огляд, вчасно поставила діагноз , а ще вчасно відправила мене на операцію. Під час перебування в лікарні постійно цікавилася мною. Такі лікарі заслуговують великої поваги . Пройшов тиждень після операції , я дома вже є велика надія на життя . Оксана Миколаівна, дорогенька ви наша рятівниця, бажаю вам міцного здоров’я , і довгих років життя , ви нам дуже потрібна. Буду молитися за вас все своє життя.
Показати більше
Подяка та вдячність
03.11.21
Ваш відгук
Важко описати словами вдячність для лікаря від Бога - Гнатищак Оксані Іванівній! Наше знайомство розпочалось ще рік тому від звичайного профілактичного огляду, а через декілька місяців я вже стала до неї на облік по веденню вагітності. Ні хвилини не вагалась у кого спостерігатимусь, адже кожний візит до Оксани Іванівни був сповнений легкістю в спілкуванні, адекватному веденню та поясненню усьо що відбувається. Як результат - 29 жовтня на світ з’явився мій здоровий синочок!
Сил Вам та наснаги! І неземне Дякую за Вашу відданість роботі!
Показати більше
Подяка
03.11.21
Ваш відгук
Хочу щиро подякувати Гнатищак Оксані Іванівні за ведення вагітності…я дуже рада що обрала саме цього лікаря…проста у спілкуванні…все чітко і ясно пояснює…кожен прийом проходив дуже легко і позитивно…Два тижні назад я народила здорового хлопчика за що я безмежно вдячна!❤️
Показати більше
Подяка
03.11.21
Ваш відгук
Хочу щиро подякувати Гнатищак Оксані Іванівні за ведення вагітності…я дуже рада що обрала саме цього лікаря…проста у спілкуванні…все чітко і ясно пояснює…кожен прийом проходив дуже легко і позитивно…Два тижні назад я народила здорового хлопчика за що я безмежно вдячна!❤️
Показати більше
Подяка
03.11.21
Ваш відгук
Хочу щиро подякувати Гнатищак Оксані Іванівні за ведення вагітності…я дуже рада що обрала саме цього лікаря…проста у спілкуванні…все чітко і ясно пояснює…кожен прийом проходив дуже легко і позитивно…Два тижні назад я народила здорового хлопчика за що я безмежно вдячна!❤️
Показати більше
Гінекологічний огляд і УЗД діагностика
03.11.21
Ваш відгук
Взяла участь у інстаграм- розіграші, яку проводила дана клініка і виграла безплатну УЗД грудей... Хочу подякувати Оксані Гнатищак, лікарю-акушер-гінеколога, за професіоналізм. Огляд пройшов на вищому рівні, все доступно пояснено, на всі питання, які мене хвилювали, отримала відповіді. УЗД діагностикою також задоволена. Вс доступно і ясно, на вищому рівні.
Сподобалося, що немає черги, на котру годину записані, тоді і прийом.
Задоволена і рекомендую всім дану клініку.
Показати більше
Велика подяка Грущак М.М.
20.10.21
Ваш відгук
Хочу сердечно подякувати лікарю гінекологу Грущак Мар'яні Михайлівні, яка своїм професіоналізмом і знаннями змогла створити диво. Ви золота людина! Відчувати себе здоровим — це неймовірно цінне відчуття. Спасибі вам за все, що Ви зробили. Ваша праця — безцінна.
Показати більше
Copyright © 2021 Медичний центр MEDHOUSE. Всі права захищені.